Utegris
Våre 3 dølapurker nyter ett ganske fritt liv i store innhegninger hvor de kan leve ut sine naturlige instinkter, beite og rote i jorden. Grisungene, som fødes i mai, vokser opp i en storfamilie med sine mødre, tanter og halvsøsken. Når vinteren nærmer seg blir de unge grisene sendt til slakt mens mødrene flytter sammen med rånen på et vinterbeite og omkring jul/nyttår kan en ny syklus kan starte.
Svinekjøtt
Du kan kjøpe kjøtt av våre trivelige utegriser. Ett helt slakt veier mellom 50 og 90 kg. Vi selger hele og halve dyr. Upartert, grovpartert eller finpartert. Du kan også velge om du vil ha det finparterte kjøttet vakuumert.
Utlevering skjer på avtalt tid og sted samme dag som vi får slaktene tilbake fra Nortura.
Sett deg på bestillingslisten ved å bruke skjemaet under.
Dyrene slaktes, parteres og vakuumeres hos Nortura.
Upartert
Helt eller halvt slakt. Du gjør resten av jobben selv
Pris kr 120,- pr kg
Grovpartert
Slaktet er delt opp i hel skinke, hel bog, hel side, hel nakke og hel kam. Indrefilet er løsnet og henger på kammen.
Pris kr 130,- pr kg
Finpartert
Slaktet er delt opp i ribbe med rutet svor, buklist/sideflesk, koteletter, nakkekoteletter, bogsteker surret, skinkesteker surret, indrefilet og knoker.
Pris kr 150,- pr kg
Tillegg for vakuumering kr 5,- pr kg
Ved bestilling tar vi et depositum på kr 1000,-. Depositumet trekkes fra ved fakturering.